År 1998 lanserades Coor Service Management, men då under namnet Skanska Facilities Management och företaget var en del av Skanska. Företaget växte fort och några år senare hade de företag i både Danmark och Finland. År 2004 fick Coor sitt första stora uppdrag och det var inom den offentliga sektorn. Där skulle de leverera och utveckla servicen till sjukhus. Detta år startade de också sin verksamhet i Norge. År 2005 bytte bolaget namn till det nuvarande Coor Service Management. De förvärvade då också Volvos servicebolag och ökade sina satsningar på produktionsservicen.

Kaffemaskiner

Den vanligaste maskinen företagen brukar hyra är kaffemaskinen, och det kan du hyra hos Coor. De har samarbete med kända leverantörer av kaffeautomater och dryckesautomater som är lämpade för företag i både Sverige och i Norden. Beroende på din verksamhet kan de komma med förslag på olika kaffesorter och automater. De sköter rengöringen av alla maskiner, påfyllning av drycker som kaffe, te och mjölk. Vissa företags mjölk är inte äkta och företagen som hyr kaffemaskiner säger att det inte går att ha äkta mjölk, den skulle surna. De som druckit kaffe med mjölk från kaffeautomater brukar inte känna någon skillnad. Eftersom det hela tiden kommer nya trender och produkter, håller sig Coor givetvis à jour om dessa.

Varumaskiner till företag

Om även du vill hyra varuautomater till ditt företag, är det bara att kontakta Coor om att du vill ha det på ditt företag. De tar tillsammans med kunden fram varuautomater som är anpassade för olika företag. Coor ser till att leverera varor som din personal efterfrågar, och sköter påfyllning av varor varje dag. De ser till så att det inte finns gammal mat, och servar maskinerna regelbundet. Går en maskin sönder ersätter Coor den så fort det går, och de arbetar tillsammans med kända och pålitliga leverantörer.